LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Tu cu cine faci business? Cu revista Biz!

Acum câteva zile, am făcut pentru prima oară la şcoală, o oră de edicaţie antreprenorială!

La ce se referă educaţia antreprenorială?
Se referă la muncă, rolul muncii în societate, te învaţă cum să fii un bun antreprenor, cum să iniţiezi o afacere, cum să cumperi o afacere..

Imediat ce profesoara a rostit cuvântul „afacere„, gândul meu s-a dus într-o clipită către.. revista Biz!
De ce tocmai revista Biz?
Pentru că este o revistă de afaceri, care oferă proiecte jurnalistice creative, conţinut viu şi abordări unice în mediul de afaceri. Apare bilunar, iar publicul ţintă îl reprezintă persoanele între 25 şi 45 de ani.

A fost lansată în anul 2000 (noi în anul 2000.. ştiţi voi :)) ) fiind prima revistă de afaceri din România, în prezent fiind înaintea Business Magazin, Forbes şi Money Express, conform BRAT.

Cum aş promova eu revista Biz?

Pai, în primul rând aş promova-o în mediul online, deoarece internetul este foarte utilizat in draga noastră eră, în minunatul secol 21 în care ne aflăm.
Aş promova-o (pe lângă conturi de twitter, facebook.. bla bla ) şi prin concursuri pentru cititorii din online, cu abonamente lunare sau anuale.

În al doilea rând, aş promova-o în offline, mai precis în şcoli!

De ce şcoli?
Bună întrebare.. să ştiţi că răspunsul este cât se poate de uşor: Aş face-o pentru că cei care sunt acum la şcoală, fac parte din viitorul României şi sunt mai mult ca sigură că dacă ar avea o revistă Biz în faţă ar răsfoi-o, ar găsi un articol (cel puţin.. ) care să-i intereseze, mai ales pe cei care fac educaţie antreprenorială (mie una mi-ar plăcea să am o revistă Biz pe care s-o comentez la şcoală! 😀 ) şi mai mai ales, celor ce vor să-şi deschidă pe viitor o afacere şi care momentan nu ştiu prea multe lucruri despre asta.. aka nu ştiu cu ce se mănâncă! Plus că, revista Biz ar trezi spiritul de afacerişti din noi! 😀

Acestea fiind spuse, doresc să menţionez aşa la final, faptul că eu, Iuşan Livia doresc să particip cu acest articol la concursul celor de la Blogal Initiative! 🙂

Tags: , ,