LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la Romanian Music Awards 2011

Ieri, mai precis pe 16 septembrie, a avut loc la Braşov ediţia pe acest an a premiilor muzicale din România, aka Romanian Music Awards.

Din păcate, eu nu am putut ajunge, aşa că m-am uitat pe net şi-am făcut şi-un live blogging pe twitter! 😀

Anul acesta prezentatorii au fost Puya şi Cosmina Păsărin care au întreţinut atmosfera. Nu pot să trec cu vederea remarca lui Puya, acesta spunând că sigur Ellie White nu e sigur rudă cu Connect-r.. bine Puyaaa! :))

Trecând peste, au fost puţine momente care mi-au plăcut.. mult mult playback!
Dacă era după mine, dacă aş fi organizat eu rma, nu i-aş fi lăsat pe ăştia de fac playback pe scenă.. şi aşa rma a ţinut mult.. adică 7 ore!

În fine.. momentele care mi-au plăcut au fost:
Sişu şi Puya (tot în familie!! :D), Andreea Bănică care a avur un suuuuper show.. cu dj (Syos ), lasere.. nebunii!
Inna mi-a mai plăcut.. a cântat refrenul mai multor piese româneşti şi străine (şi a făcut-o foarte frumos! ) da, totul bine şi frumos până a început să-şi cânte propriile piese.. :)), mi-a plăcut şi Raluka (cântă bine LIVE! ) Smiley, Okapi (pe care i-am aşteptat pân’ la 2.30 noaptea.. ) şi.. Voltaj care au venit c-o surpriză, respectiv la pachet cu Horia Brenciu!

Ideea e că dacă nu aţi văzut evenimentul, sigur o să apară momente pe net şi atunci voi face şi un update, unde voi publica mai ales momentele care mi-au plăcut şi pe care le-am enumerat mai sus! 😀

Ahh.. şi-au fost o groază care n-aveau ce căuta.. gen Aisa, Alessia, gay-ul ăla de Starchild.. şi lista poate continua! 😉
Revin când pot cu un update! 😀

Vouă cum vi s-a părut? Ce v-a plăcut?

Tags: ,