LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Sustin Let’s Do It, Romania!

Cu ceva timp în urmă, anunţam pe reţelele de socializare că susţin Let’s Do It Romania.. şi astăzi, a venit momentul s-o fac şi pe blog!

Pentru că toamna a venit, pentru că mai este puţin timp până ce se desfăşoară Ziua de Curățenie Națională, respectiv Let’s Do It Romania (24 septembrie ) şi pentru că vreau ca România să fie o ţară mai curată (nu plină de deşeuri.. ) mă implic şi eu în acest proiect!

Ţinând cont că se desfăşoară o singură dată pe an, zic că trebuie să fim trup şi suflet (mai mult cu trup decât cu suflet pentru că e nevoie! ) alături de cei care participă şi se implică la această activitate.
Haideţi să facem un bine naturii, ţării, planetei şi să participăm fiecare, cum putem. Haideţi să ajutăm natura, nu S-O DISTRUGEM!

Vrei să dai o mână de ajutor? Vrei să-ţi ajuţi ţara?
Ei bine, o poţi face în primul rând mergând sâmbătă (24 septembrie ) pentru a curăţa România de deşeuri, şi dacă vrei (ia-o ca un impuls.. ) poţi să te înscii şi la un concurs.
Acesta este legat de cartatori..
Cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzător în arealele naturale și înscrierea acestora în baza de date “Let’s Do It, Romania!”, în vederea creării Hărții Deșeurilor!

Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi aici:
http://blog.letsdoitromania.ro/concursuri/hp-romania-premiaza-cartatorii-%C8%9Barii-everybody-on/
Concursul este susţinut de HP România.

Ahh, să nu uit!! Aplicaţia prin care se pot înscrie cartatorii şi voluntarii pentru curăţenie, o puteţi găsi la link-ul:
http://app.letsdoitromania.ro/LDIRBackendWebJSF2/home.jsf

Aşadar, TU o să participi la această campanie? Ar trebui.. dacă îţi pasă de viitorul ţării şi al planetei!
Să auzim numai de lucruri bune după terminarea acestei campanii! 🙂

Nu uitaţi: Let’s Do It, Romania! EVERYBODY ON!

Tags: ,