LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

România, ţara tuturor posibilităţilor

V-ati intrebat vreodata de ce Romania e asa de prost vazuta? De ce sunt atatea gunoaie iar cand te intorci in tara dupa o vacanta petrecuta in afara granitelor, cand ajungi in Romania vezi o muultime de gunoaie si zici:  Sunt in Romania! Eu spun ca aceste cuvinte sunt spuse cu amaraciune, dar va dati seama ce spun cei din afara granitelor cand intra in tara la noi? Eu cred ca se si inchina…

Trist, dar adevarat! Asta-i tara in care traim, unde vezi gunoaie la tot pasul, unde salariile sunt mici iar preturile exagerat de mari! Peste tot  pe unde mergi, vezi gunoaie.. . Lumea dupa ce mananca un corn, inghetata sau alte alimente li se pare normal sa arunce ambalajul pe jos pentru ca nu exista cosuri de gunoi asa cum sunt in tarile civilizate..

Ma doare sa spun asta dar, Romania e praf! Oare cate milioane de ani ne trebuie ca sa ajungem si noi la nivelul Frantei sau Italiei? 😐 Si inca ceva: romanii sunt muult mai destepti decat italienii si restu’ natiilor! Vreti exemplificare? Pai, romanu’ stie minim 2 limbi straine, sau macar una ( engleza… ). In scoli se fac muulte limbi straine cum ar fi engleza, franceza, italiana, spaniola si lista poate continua. Si daca intebi un roman: „Cum se zice ma’ la mama in spaniola?” sigur iti va da un raspuns! Pe cand italienii nu stiu nici macar engleza, ci doar propria lor limba! Si desi sunt mai „prosti” decat noi, se descurca mult mai bine!