LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Păreri despre Romanii Au Talent

Dupa 4 semnifinale iata ca a venit in sfarsit seara cea mare, 25 aprilie in care ati putut vedea mult asteptata finala!

Castigatorul primei editii Romanii Au Talent este.. Adrian Ţuţu!  Eu de cand l-am vazut prima oara la preselectii, am zis: Cu el tin!  De ce? Pentru ca dupa cum bine stiti  imi place hip hoppul.. si el a transmis un mesaj in piesele pe care le-a cantat la Romanii Au Talent.

Premiul? 120.000 de euro au intrat in contul lui Adrian..  desi, cred ca avea mai mare nevoie de bani Dinu Valentin,  ploiesteanul care lucreaza la o spalatorie.. evident din Ploiesti, care are un copil de crescut si caruia îi trebuie o casa unde sa locuiasca (momentan sta la soacra lui daca am retinut eu bine.. ).

Îmi pare rau de Valentin, dar stiu ca o sa ajunga departe, pentru ca are talent! Plus ca Andra i-a propus sa faca o colaborare.. deci, merge pe drumul cel bun!

Cel mai tare moment a fost cel cu You Sexy Pavel Bartos.. piesa cantata de Smiley, care a distrat cu siguranta publicul prezent in sala dar si pe cei din fata televizoarelor.  Inca de acum au inceput inscrierile la cea de-a doua editie asa ca, inscrieti-va! 😀