LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Wiz Khalifa vine în România

AAAAA! Dacă și tu ai început să fredonezi piesa „Black and Yellow” imediat după ce ai citit că „Wiz Khalifa vine în România”, atunci putem fi prieteni. Pe bune! 🙂

SAGA Festival tocmai a anunțat o serie nouă de artiști pentru ediția din acest an a festivalului, iar printre ei este și Wiz Khalifa, care vine pentru prima dată în România cu ocazia festivalului. Și sunt tare-tare happy!

Pe Wiz am început să-l ascult în 2011, anul în care și-a lansat albumul „Rolling Papers”, pe care și în prezent îl consider drept cel mai bun și cel mai reprezentativ pentru toată discografia lui de până acum. „Black Yellow” a fost totodată și primul single de pe album.

Au urmat multe piese și albume de studio. Dar nu am cum să nu-mi amintesc de anul 2015 când a urmat lansarea soundtrack-ului pentru Fast & Furious 7, unde Wiz are „See You Again” cu Charlie Puth. În prezent este una dintre cele mai vizualizate clipuri de pe YouTube, cu peste 5 miliarde.

E de neratat la SAGA, mai ales că vine acum, în 2023 abia pentru prima dată. 😀 Biletele sunt disponibile aici. See you theeeeere!

Sursă foto