LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Facebook oferă acum statutul de „Top Fan” pe pagini

Astăzi m-am trezit cu o notificare interesantă din partea Facebook-ului! 🙂 Ea mă anunța că-mi puteam lua badge-ul de „Top Fan” pentru pagina lui Spike, datorită interacțiunii pe care o am cu pagina.

Aș fi putut trece cu vederea această notificare, dar mi-am dat seama imediat după că treaba asta este, probabil, cel mai bun lucru pe care-l face Facebook pentru pagini din ultima vreme!

Și spun asta pentru că, de ceva timp deja, se tot plâng artiștii de reach-ul de pe paginile lor, care tot continuă să scadă. Lucrul ăsta se întâmplă din cauza Facebook-ului, cu scopul de a-i forța să plătească pentru ca informațiile pe care vor să le comunice să ajungă la cât mai mulți oameni.

Revenind la momentul în care am primit notificarea, după ce-am dat click și mi-am activat badge-ul, Facebook m-a trimis în secțiunea „Community” de pe pagina lui Spike, acolo unde este lista cu toți utilizatorii care au acest avantaj:

Practic, de acum îmi pot seta dacă vreau să-mi apară badge-ul în momentul în care las un comentariu pe pagina lui Spike, de exemplu. Nu am găsit încă foarte multe detalii referitoare la această schimbare și, mai ales, legate de luarea acestui badge în cazul în care nu rămâi la fel de activ. Dar, cert este că această schimbare va produce, cu siguranță, mai multă interactivitate pe pagini.

Sursă foto: themusicnetwork.com

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , ,