LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Zappa, lansare în AFI Palace Ploieşti

A venit momentul mult aşteptat.
Am aflat, pentru că, în cele din urmă mi-a spus. Pe 22 mai se va lansa în AFI Palace Ploieşti Zappa Club&Lounge, un concept unic care mie-mi place tare mult, respectiv cel mai nou şi modern loc de distracţie din Ploieşti.

Grand Zapping

Clubul despre care vă vorbesc este perfect pentru persoanele care vor să-şi petreacă timpul într-un mod plăcut, alături de prieteni şi familie, asta deoarece au la dispoziţie o gamă largă de activităţi recreative.
Este genul ăla de local pe care-l aştept de mult în Ploieşti, asta pentru că mereu am considerat oraşul unul destul de monoton (poate şi pentru că merg destul de des prin Capitală), parcă lipsit de vlagă. Şi era păcat! Spun asta pentru că sunt destui adolescenţi ca şi mine care vor să se distreze. 🙂

Cât despre locaţie, aceasta cuprinde multe activităţi antrenante, cum ar fi restaurant bistro, bar, club, bowling, billiard, snooker, darts şi jocuri electronice, şi ce e mai important, o serie de concerte cu artişti cunoscuţi şi trupe live.
Este şi o zonă VIP, unde clienţii se pot bucura de servicii personalizate.

Petrecerea de inaugurare se va întinde pe durata a trei zile (oh, ca-n poveşti), începând cu 22 mai şi terminând pe 24 mai. Intrarea este liberă.
Astfel:

Lansare Zappa Club&Lounge_AFI Palace Ploiesti
– concert Zdob şi Zdub, 22 mai;
– concert Horia Brenciu & HB Orchestra, 23 mai;
– concert Jose Maria Ramon, cunoscut dj internaţional din Ibiza, 24 mai.

În fiecare săptămână în Zappa va fi muzică live, clubbing, stand-up comedy şi petreceri tematice. Pentru cei care vor să ajungă, vă anunţ că este amplasat este etajul 1 în AFI Palace Ploieşti, lângă cinematograful Cinema City, de asemenea lansat de curând.

O să vin şi eu destul de des la Zappa, mai ales la concerte (una din plăcerile mele vinovate). 😀

Cum vi se pare conceptul?

Tags: , , , ,