LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cea mai tare experienţă a mea cu Google+: Hangout cu Lily Allen

Lily Allen

În seara asta am avut parte de ce-a mai tare experienţă în ceea ce priveşte Google+: Hangout cu cântăreaţa de origine britanică, Lily Allen, asta în cadrul noului curs de muzică pe care l-am început, alături de universitatea Stanford.

Pe Lily Allen o ştiu de când eram mică, astfel că m-am bucurat enorm de această „întâlnire”, fie ea şi virtuală.
Am vorbit despre activitatea sa din muzică dar şi despre industria muzicală în general. Ne-a spus că încearcă să scrie câte o piesă pe zi, şi deşi îşi doreşte asta, uneori lucrurile nu se leagă (it doesn’t work, cum spune ea).
Nu a regizat niciun clip până acum, preferă să colaboreze (pe partea de producţie, versuri) când vine vorba de propria muzică, şi cireaşa de pe tort: deşi este prezentă în social media, spune că internetul îi distrage atenţia.

Am vorbit şi despre industria muzicală din zilele noastre, respectiv despre vânzările digitale şi casele de discuri (mă bucur că am atins subiectul acesta, pentru că se leagă cu ce am făcut la cursul de Music Business de la Berklee College of Music). Din perspectiva unui artist, Lily Allen ne-a declarat că acesta nu poate face mai mult decât să dea tot ce e mai bun din el, pentru a progresa pe plan profesional.

Mă bucur că am avut o asemenea ocazie, şi sper să o văd într-un concert cât de curând.

Be aware of yourself and keep going!Lily Allen
Şi aş mai adăuga, smile, pentru că viaţa este plină de surprize! 😀

Tags: , ,