LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Review: Lenovo Yoga Tablet 10

Lenovo Yoga Tablet 10

Am primit-o în teste acum câteva zile şi de atunci mă tot joc cu ea: are un design elegant şi bine gândit, un ecran HD cu o diagonală de 10,1 inch, o baterie rezistentă (ţine până la 18 ore) – eu am încărcat tableta miercuri noapte şi mai am şi acum, sâmbătă, aproximativ 40% din ea. Este cea mai nouă tabletă Lenovo, fiind lansată pe 8 noiembrie 2013, în două versiuni: Yoga Tablet 8 şi Yoga Tablet 10.
Culoarea disponibilă este argintiu.

Lenovo Yoga Tablet 10 (1)

La pachet vine cu adaptorul pentru priză, cablul USB şi manualul de utilizare. Are 1GB RAM, 16GB flash, de asemenea şi 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, GSM şi Android 4.2.
Rezoluţia este de 1280 x 800, camera de 5 megapixeli (spate) şi 1,6 megapixeli (faţă) – mie una nu prea-mi place cum face poze, deoarece nu sunt prea clare.
Suportul integrat (kickstand) face din tabletă una multifuncţională: o poţi ţine în mână, poate sta sprijinită pe diferite obiecte/în diferite poziţii.

Lenovo Yoga Tablet 10 (2)

O laud şi la capitolul sunet, care este impecabil: are două difuzoare laterale Dolby Digital Plus, care fac din fiecare piesă ascultată o experienţă plăcută, sonorizarea fiind clară – pachetul nu conţine şi căşti, astfel că am ascultat cu ale mele (nu sunt performante), însă cu siguranţă se aude mult mai bine cu o pereche de căşti adecvate.

Lenovo Yoga Tablet 10 (3)

Poate fi inserat şi card-ul SIM, poţi gestiona fiecare element (wi-fi, luminozitate, vibraţii, etc.) care poate consuma bateria.
De exemplu, în momentul în care stăteai pe Twitter şi ţi-ai adus aminte că trebuie să-ţi verifici urgent e-mailul, poţi închide pagina curentă sau o poţi lăsa în bară şi intra ulterior pe ea. La fel se întâmplă şi cu programele din meniu pe care le foloseşti/le-ai folosit. În josul ecranului ai trei butoane: primul este de întoarcere (back), al doilea este pentru a reveni la pagina principală iar al treilea aşa cum spuneam şi puţin mai sus, este cel de gestionare al aplicaţiilor/programelor folosite.

Touchscreen-ul este tip Capacitive şi de asemenea, ţin să menţionez faptul că tableta se mişcă rapid pe internet. I se poate adăuga (opţional) şi tastatura fără fir Accutype.
Mă voi despărţi curând şi cu mare tristeţe de ea însă cu siguranţă vă pot spune că a fost o experienţă frumoasă!

Ce părere v-am lăsat despre Lenovo Yoga Tablet 10? Cum vi se pare primul meu review de pe blog? 🙂 Despre ce alte produse aţi dori să citiţi pe viitor?

Update: pentru cei care îşi doresc tableta Lenovo Yoga 10, vă anunţ că o puteţi achiziţiona de pe PC Garage.

Tags: ,