LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Atenţie, începe Black Friday! :D

black friday

Mai sunt câteva ore până se va da startul unei noi vânători de reduceri: Black Friday 2013. Cele mai importante magazine online din România vor oferi timp de 3 zile, în limita stocului disponibil, micşorări de preţuri pentru cele mai căutate produse, fie ele electronice, computere, muzică, ce ţin de igiena personală sau telefoane.

Din an în an tot mai multe magazine să alătură celor care deja au făcut istorie în ceea ce priveşte Vinerea Neagră. Deşi ideea nu ne aparţine, iată că a prins neaşteptat de bine şi în România. Începând cu ora 00:00 vor fi actualizate produsele din liste.
Este o afacere cu atât mai bună cu cât există reduceri destul de mari la unele produse, stocurile fiind însă limitate.
Black Friday este ziua cu cele mai mari vânzări din an, ziua în care serverele de abia pot face faţă mulţimii, ceea ce înseamnă că stăm destul de bine la capitolul cumpărături online.

Un site pe care îl recomand în legătură cu lista magazinelor care participă este Magazine-Haine.com.
Aici puteţi găsi o listă amănunţită cu cei care au oferte în acest an (sunt peste 70 de magazine), dintre care reamintesc: Zorile Store, myCloset.ro, miniPRIX, Zega, Meli Melo, Tshirt-Factory, Shoes.ro, Originals.ro, Cătălin Botezatu, Zonia.ro, TheBagShop.ro şi multe altele. Întreaga listă este disponibilă aici.
Personal, abia aştept să văd cum vor decurge toate cele 3 zile, cum se vor prezenta site-urile, cu vânzările. De asemenea, sunt tare curioasă ce reduceri vor fi, asta pentru că s-a creat o întreagă nebunie (dacă-mi permiteţi să spun aşa) în jurul zilei de 22 noiembrie, asta după aflarea veştii (Black Friday trebuia să aibe loc vinerea viitoare, pe 29 noiembrie).

V-aş recomanda, cât mai este timp, să încercaţi să vă faceţi o listă cuprodusele pe care aţi dori să le cupăraţi, ce anume căutaţi. Dacă deja aţi făcut acest lucru, atunci vă urez spor la cumpărături şi cât mai puţini nervi! 😀

Tags: ,