LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Emoţia de a fi pentru prima dată speaker

Speaker AVON Online - Ploiesti

3 octombrie a fost şi va rămâne o zi memorabilă pentru mine: mulţumită invitaţiei venite din partea echipei Evensys şi AVON, am avut oportunitarea de a vorbi în faţa a aproximativ 200 de reprezentanţi ai companiei de cosmetice despre blogul meu.

Tema evenimentului a fost AVON Online, sau cum reprezentanţii de acum înainte îşi vor putea crea gratuit, începând cu 17 octombrie, magazine prin care să vândă (şi) în mediul online.
Am fost emoţionată, asta pentru că am fost pentru prima dată la o întâlnire în calitate de speaker şi nu de ascultător. Şi mi-a plăcut tare mult această nouă postură! Este tare frumos să vorbeşti în faţa publicului despre ceva ce îţi place şi care este parte din tine, să le captezi receptorilor atenţia cu povestea pe care le-ai pregătit-o, iar la final să primeşti o mulţime de întrebări! Asta înseamnă că te-au ascultat într-un mod activ şi vor să afle noi detalii, sau poate lucruri care nu le erau clare/despre care nu li s-a vorbit.

De eveniment ştiam de la Ana Muşat şi aş vrea să vă spun că mi-a plăcut. Şi nu o spun pentru că am vorbit şi eu, ci pentru că AVON a venit cu o nouă abordare, o nouă strategie de promovare şi vânzare a produselor cosmetice: suntem în 2013, anul în care toată lumea are calculator/smartphone/tabletă şi poate sta în orice minut, orice oră pe internet. Mi se pare normal ca şi acest gen de business să se dezvolte şi să fie prezent în online.
Magazinele pot fi personalizate, vor acoperi zone în care dumneavoastră, ca şi reprezentant, puteţi livra produsele, comenzile fiind trimise extrem de repede. Aceste magazine se vor deschide începând cu 17 octombrie. Curioşi? Mai este puţin!

Revenind la mine, am vorbit aproximativ 10 minute despre cum mi-am început blogul, cam despre ce scriu, cum îl administrez dar şi cum mă ajută din punct de vedere financiar. Abia aştept un nou eveniment! 😀 Acesta a avut loc la Hotel Central din Ploieşti.

Multe alte poze de la eveniment (inclusiv cea din articol) pot fi găsite pe pagina de Facebook AVON Ploieşti.

Tags: , , , , , ,