LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum am cunoscut-o pe Gabriela Szabo

O atletă de talie mondială, desemnată în anul 1999 cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei, deţinătoarea multor medalii de aur, argint şi bronz dar şi a multor recorduri: românca Gabriela Szabo.

Cu prilejul „Gabi Szabo Run Fest 2013” şi cu ajutorul voluntariatului (apropo, Nebuloasa a scria azi un articol frumos despre voluntariat, pe care vă invit să-l citiţi), acum câteva zile am avut onoarea de a o cunoaşte personal pe Gabriela Szabo, dar şi pe antrenorul şi soţul ei, Zsolt Gyöngyössy, asta cu ocazia filmărilor pentru spot-ul publicitar al evenimentul al cărui nume vi l-am spus puţin mai sus, cei doi fiind de altfel promoterii lui.

Run Fest-ul, mai precis concursul de alergare prin pădure, va avea loc pe 21 septembrie în Pădurea Băneasa, startul dându-se de pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Academia de Poliţie. Se poate ajunge acolo atât cu maşina personală cât şi cu RATB-ul: autobuzele 148 sau 301.
S-a dat drumul la înscrieri încă de ieri, acestea făcându-se exclusiv online, pe RunFest.ro. Se poate înscrie oricine cu vârsta peste 8 ani, cursele fiind: Copii (1,5 km), Juniori (3 km), Open (9 km, trei ture), Ştafetă şi Familie (3 km).

Şi pentru că tot vă spuneam de clip-ul publicitar, ei bine, acesta a început să fie difuzat pe Realitatea (de dimineaţă mi-a spus o rudă că m-a văzut, yeeey!) iar când va fi disponibil şi pe internet am să fac un update cu link-ul acestuia.

Sportul nu trebuie făcut din obligaţie, ci din plăcere, aşa cum ne-a şi spus atleta. O să-mi fac timp să ies mai des seara la alergat, asta pentru că nimic nu se compară cu starea de bine pe care ţi-o dă sportul.
Vă las mai jos câteva poze. Vizionare plăcută!

P.S: pe mama Gabrielei Szabo o cheamă Livia. 😀

Mulţumesc MPG pentru frumoasele poze!

Tags: , , ,