LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Privesc oraşul de la înălţime – SkyTower Open Doors

Începând de ieri, cea mai înaltă clădire din Bucureşti, SkyTower (137 de metri, 37 etaje – pe Calea Floreasca), şi-a deschis porţile pentru toţi pasionaţii de frumos, pentru cei care vor să vadă întreg oraşul şi să se bucure de o privelişte fantastică.

Sky Tower

Deja au fost amenajate zone de relaxare, plus telescoape pentru urmărirea cu precizie a obiectivelor turistice ale Capitalei. Tot acolo va mai exista şi o expoxiţie de fotografie, respectiv „Film vs. Digital” realizată de Cristian Ardeleanu.
Abia aştept să ajung şi eu la etajul 34 al clădirii şi să fac câteva poze de acolo, de sus. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla pe 16 august. Şi pentru că totul este mai frumos când împarţi cu cineva, zic să nu merg singură. Aşadar, dacă vrea cineva să meargă cu mine, aştept să-mi dea un mesaj!

Porţile sunt deschise până pe 27 septembrie, asta în fiecare vineri de la 11:00 la ora 18:00. De menţionat, intrarea este liberă.

P.S:
în fiecare joi (începând cu 8 august şi terminând cu sfârşitul lui septembrie) de la 17:00 la 21:00 la ultimul etaj al SkyTower-ului vă veţi putea juca cu maşinuţe teleghidate, ping-pong, jocuri video, fussball, dar veţi putea asista şi la o expoziţie foto urbană. Who’s in? 🙂

Tags: ,