LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Noutăţi „Let’s Do It, Romania!” 2013

Let’s Do It, Romania!” sau mai precis cel mai mare proiect de implicare socială din România, se va desfăşura în acest an pe 28 septembrie.

Nu asta era noutatea pe care vroiam să o aduc (doream doar să vă reamintesc 😛 ), ci faptul că în anii precedenţi eram doar voluntar, acum însă lucrurile s-au schimbat. M-am infiltrat în echipa judeţeană, prahoveană, a acestui frumos proiect. Sunt în departamentul de comunicare, asta începând cu luna mai a lui 2013, şi mă bucur tare mult de această „trecere”!

Câteva lucruri de menţionat:
– în prezent căutăm coordonatori locali pentru Prahova (persoana de contact sunt eu), aşa că dacă aţi vrea să faceţi parte din proiect şi vreţi să fiţi responsabili de zona din apropierea arealului în care locuiţi, să ne ajutaţi în Ziua „Z” (respectiv pe 28 sept.), vă stau la dispoziţie pentru detalii – liviaiusan@gmail.com.
Am început cartarea, avem chiar şi o pagină de Facebook, pe care o găsiţi aici. Ne-aţi fi de mare folos dacă ne-aţi ajuta cu fotografierea zonelor în care sunt deşeuri, asta pentru a şti mai departe ce locuri trebuiesc curăţate.
– pe 30 iulie vom avea şi o întâlnire la nivel judeţean cu instituţiile publice. Deşi am emoţii, ştiu că totul se va termina cu bine! Aveţi mai jos şi afişul pentru cartare.

Revin în curând şi cu alte detalii! 🙂

Afiş - cartare judeţul Prahova

Tags: , , , ,