LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Furtuna de după B’estfest 2013. Top 3 concerte

Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost unul cu siguranţă memorabil. Spun asta pentru că orele de distracţie şi muzică bună au fost cu mult mai lungi decât cele acordate somnului (încă mă refac :)) ), pentru că răsăritul mă prindea petrecând iar soarele-mi spunea „Bună dimineaţa!”. Totul a fost perfect!
Dar cum vorba lungă-i sărăcia omului, haideţi să vedem un top trei (personal) al concertelor de anul ăsta de la B’estfest:

3. Chase & Status
A cântat şi încântat publicul festivalului pe scena Ciuc Premium în ultima seară. Publicul a fost rapid prins „în hora” trupei, cântând piesele de la cap la coadă. Drum & bass-ul a acoperit încă de la primele acorduri câmpul din Tunari iar ora acordată trupei a trecut mult prea repede, ea transformându-se parcă în doar cinci minute.
La un moment dat simţeam că nu mai pot să sar (mai pe la sfârşit), asta pentru că sărisem pe tot parcursul concertului. :)) Chase and fuckin’ Statuuuus!!

Chase & Status

2. Nneka: un artist adevărat, o voce rar întâlnită, o prezenţă minunată, un concert de excepţie!
Cam aşa aş putea-o descrie în câteva cuvinte pe artistă şi prestaţia ei. Prima piesă a fost „Lucifer (No Doubt)”, una dintre cele pe care eu le ador.
M-a impresionat devotamentul şi dedicaţia pentru muzică dar şi energia pe care a avut-o de la început până la final. Până şi lumina „tremura” pe acordurile vocii ei, de public nu mai zic: era în delir şi la fel ca la toate concertele mari, la final se striga în cor „bis!”. 🙂 Abia aştept un nou concert Nneka în România!

Nneka

1. The one and only… Nas!
El a fost şi motivul pentru care mi-am dorit atât de mult să ajung la festival (asta imediat după ce s-a anunţat oficial că va ajunge la festival) şi m-am simţit extraordinar, plus să am stat în primul rând (fuckin’ awesomeee!). La concertul ăsta chiar mi s-a părut că nu a trecut o oră ci doar două minute. Nici acum nu-mi vine să cred că l-am văzut live pe Nas, unul dintre artiştii din rap pe care-i ascult încă de când eram mică! Acum după ce am ajuns acasă şi m-am mai odihnit, simt totul de parcă a fost un vis al naibii de frumos şi nicidecum ceva real.
Mă bucur că publicul român s-a ridicat la aşteptări şi sper ca la anul să fie mai mult rap, o mai mare nebunie şi mult mai mulţi artişti faini!

Nas

A fost prima ediţie de B’estfest la care am participat şi mi-a plăcut! See you next year! 😀

Tags: , , ,