LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cărţi şi muzică bună la BookLand

De câteva zile, târgul de carte BookLand a ajuns şi în Ploieşti, mai precis în Piaţa Victoriei, respectiv în centrul oraşului.

Curioasă cum sunt din fire, m-am dus alături de alte două colege de voluntariat să aflăm ce se petrece, cum s-ar zice. 🙂 După câteva minute de „consultat” cărţi şi căutat printre albumele cu muzică (eram singura care căuta de nebună :)) ), m-am ales cu două de hip-hop:
1. Kanye West – My Beutiful Dark Twisted Fantasy (cel de-al cincilea album al artistului, apărut în luna noiembrie a anului 2010, printre producători numărându-se Jeff Bhasker, Bink, DJ Frank E, Emile şi Jay-Z);
2. Diddy – Dirty Money – Last Train to Paris (tot albumul cu numărul cinci, de data asta al rapper-ului Diddy, apărut de asemenea în 2010, luna decembrie).

BookLand - Ploiesti (1)

Şi pentru că este în linii mari un târg de carte, nu am plecat de acolo fără o carte faină, mai precis „Conversaţii Libere„, carte scrisă de Robert Scoble şi Shel Israel, principala temă fiind blogging-ul: cel reuşit, greşit, companiile mici, acoperirea mare, blogurile şi culturile naţionale, supravieţuirea în PR, dar şi cum să nu fii concediat.
Am început să o citesc, iar puţin mai jos aveţi citatele care mie mi-au rămas întipărite în minte ca fiind cele mai semnificative:
… într-un interval de douăzeci şi patru de ore, un nou blog va lua naştere cu o viteză de aproape unul pe secundă, potrivit studiului Pew realizat de New York Times

…un blog poate fi un simplu instrument, dar pe de alta, acest instrument poate fi unul dintre cele mai importante arme în revoluţia care are loc în comunicare de ceva timp şi care este pe cale acum să ajungă la punctul culminant.„, şi lista ar putea continua.

Atenţie, târgul este în oraş până pe 7 iulie, adică duminica asta. Printre oraşele prin care a trecut/va trece târgul se numără: Oradea, Baia Mare, Arad, Timişoara, Bucureşti, Sibiu, Alba Iulia, Focşani şi Buzău. Vă recomand cu mult drag să mergeţi! Aştept să-mi spuneţi dacă aţi fost şi ce v-aţi cumpărat. 🙂
Cum vi se par aceste idei?

BookLand - Ploiesti

Tags: , , , ,