LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

C.T.C. la Zilele Prieteniei Bergenbier

Bucureşti, Piaţa Constituţiei, o mulţime de oameni strânşi într-un singur lor datorită muzicii româneşti, aduse din nou în faţă printr-un fain eveniment bucureştean.

În acest week-end a avut loc în Piaţa Constituţiei Zilele Prieteniei Bergenbier, eveniment aflat la prima ediţie. Sâmbătă pe scena amplasată special pentru prieteni, au cântat E.M.I.L., C.T.C., Cargo şi Alternosfera iar în deschidere Aeon Blank. Astăzi au încântat publicul Robin and the Backstabbers, Paraziţii, Şuie Paparude, şi Viţa de Vie iar în deschidere au fost Pistol cu capse.

M-am bucurat să-i ascult (din nou) pe DOC, Deliric 1 şi Vlad dobrescu, de data aceasta în faţa casei, aşa cum tocmai au spus şi ei. Totodată am observat şi impactul pe care-l are hip-hop-ul faţă de public: încă de la urcarea C.T.C. pe scenă lumea a fost în delir şi nu s-au oprit din a striga cât îi ţineau plămânii numele trupei, asta nici după ce artiştii au coborât de pe scenă.

C.T.C. (LiviaIusan.ro)

Printre piesele pe care le-au cântat s-au numărat şi „Muzică” (fiind şi prima din tracklist), „Permite-mi să mă prezint„, „Secunde reci„, „Cox„, „Fraiere„, „Piese de Schimb„, „Linii de Tramvai„, „Fraţi„, „Genţi de bani” „Mâna pe portofel„, „Fugi„, „Sar căţele„, plus încă alte câteva, „Ceai” fiind cea mai dorită de către public.

Mă bucur să văd un asemenea interes din partea ascultătorilor pentru hip-hop, genul meu de muzică preferat! Îmi pare rău că nu am putut ajunge şi la Paraziţii, însă sper să-i văd şi pe ei cât de curând!
Aveţi pe pagina de Facebook o serie de poze. Vizionare plăcută!