LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Viaţa mai puţin serioasă

Sunt lucruri care ne fac să ne amintim de anumite perioade din viaţă sau de diferite persoane pe care le-am cunoscut şi care încă ne provoacă amintiri.

Când eram mică îmi cumpăram tot felul de jucării, cum ar fi pistol cu bile, modelino (jucărie din aceea umplută cu făină, pe care poţi s-o modelezi cum vrei), păpuşi, mingi, cărţi de joc cu diferite personaje din desenele animate şi aşa mai departe. În această primăvară am fost cu câţiva prieteni la munte, într-o zonă extrem de vizitată şi desigur, acolo erau şi magazine cu suveniruri. Am văzut şi unele din lucrurile enumerate puţin mai sus, astfel că, inevitabil, mi-au venit în minte imagini vechi, de pe vremea când îmi cumpăram cu verişorii mei pistoale cu bile şi ne jucam la ţară la bunici de dimineaţă până seara, ziua următoare luând-o de la capăt. Am păstrat unele jucării, asta pentru a-mi aduce aminte de acele faine perioade.

La fel se întâmplă şi cu alimentele: când intru într-un magazin şi văd chips-uri cu surprize, prăjituri care se găseau pe rafturi şi acum câţiva ani, caramele ori acadele, îmi aduc aminte cum colecţionam tatuajele de la gume sau de la pungile de chips-uri şi imediat mă înveselesc.

Chupa Chups au o nouă campanie (foarte drăguţă de altfel), personajul principal fiind Chuck, întruchiparea pufoasă şi vie a filozofiei „Viaţa mai puţin serioasă”, personaj care nu face nimic altceva decât să îşi savureze acadeaua.

Chuck

Iată câteva lucruri interesante despre el:

1. are o vârstă imatură;

2. grupa sanguină este Be Positive;

3. viziunea sa politică este peluza verde din faţa Casei Poporului într-o zi de primăvară;

4. educaţia: şcoala vieţii mai puţin serioasă

+ cel mai tare lucru: Chuck poate vorbi 58 de limbi străine, însă preferă să-şi folosească gura savurând o Chupa Chups! J)

Dacă şi vouă vă plac acadelele ori aveţi amintiri faine legate de ele (ca şi mine, de altfel), vă invit să vă înscrieţi pe site-ul celor de la Chupa Chups, pentru că au un concurs, care se desfăşoară până pe 14 iunie. Premiile constau în: 450 păpuşi mini Chuck, 45 huse laptop şi 6 tablete Samsung Galaxy Tab 2 P3110.

Vă doresc mult succes, şi nu uitaţi: până la urma urmei, cu o acadea în gură este imposibil să iei lucrurile în serios! :))

Tags: ,