LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

La lumina unei lămpi

Când seara se lasă peste oraş, luminile se-aprind iar oamenii fie ies pe afară, fie îşi găsesc diverse activităţi care să-i ţină departe de zgomotul şi aglomeraţia din oraş alegând să stea liniştiţi în case, ori să plece la sfârşit de săptămână într-o cabană faină la munte.

Eu sunt o fire care poate ajunge destul de uşor la extreme. Spun asta pentru că activităţile pe care le fac sunt stabilite în funcţie de starea de spirit pe care o am la momentul luării deciziei.
Am cunoscut persoane cărora le place să-şi trăiască viaţa la maxim, să se distreze cât pot de mult fără a ţine cont de vreun sacrificiu! Eu înainte mă mai gândesc şi dacă viitoarea decizie mă va afecta în cele ce vor urma şi abia după stabilesc ce fac.lampa verde

Uneori îmi place să stau în faţa calculatorului cu lumina stinsă şi să caut pe internet lucruri care m-ar putea interesa, aprinsă fiind doar o lampă, aflată în apropierea biroului meu. Ea îmi oferă o ambianţă plăcută şi o stare romantică şi calmă, astfel că-mi vin şi idei faine pentru noi articole pe blog.
Chiar dacă lampa este una extrem de elegantă, albă, şi se potriveşte perfect cu contrastul camerei mele, am pus ochii pe una tare drăguţă, o combinaţie între verde (culoarea mea preferată) şi argint. Am găsit această faină lampă într-un Magazin de Lămpi, online.
Am continuat să mă uit şi la altele, şi-am găsit diverse modele drăguţe şi pe alte culori.

 

Acum rămâne de văzut dacă o voi schimba pe cea actuală, şi dacă da, vedem pe care o voi alege. Sunt multe drăguţe! 😀
Voi ce părere v-aţi făcut? Cum vi se pare cea aleasă de mine? 🙂

Tags: , ,