LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Un „1 iunie altfel”

În acest an am sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului într-un mod inedit, şi anume alături de Brigada de Voluntari în pădurea de la Cernica, la Rocket Bike Fest, altfel decât o sărbătoream până acum: fie stând acasă cu prietenii sau ieşind în oraş.

Pe scurt: a fost o zi faină, plină de peripeţii, voie bună şi distracţie.
Dacă vineri vremea nu era una destul de prietenoasă, iată că pe 1 iunie lucrurile s-au schimbat, soarele fiind tot timpul prezent pe cerul senin, îndrumându-ne paşii prin pădure, unde noroiul şi bălţile erau la ele acasă. Acest lucru mi-a plăcut mult, asta pentru că mă ajută să-mi dezvolt spiritul de aventură!
Am mers 10 km prin pădure dus/întors, iar apoi cu adidaşii plini de noroi a trebuit să plec spre casă. Geniaaaal! :)).
M-a surprins faptul că deşi mă gândeam că lumea o să se uite ciudat la mine din pricina adidaşilor, nu a fost aşa, aceştia fiind „acaparaţi” însă de frumoasa medalie primită de la organizatori.
Singurul lucru nasol din toată ziua de ieri, au fost ţânţarii: am ajuns acasă cu o colecţie impresionantă, pe care sper să nu o deţin mult timp de acum înainte. 🙂 Per total a fost o zi reuşită şi abia aştept să vină alte astfel de evenimente, pentru a-mi pune bicicleta la încercare!

Roket Bike Fest.

Rocket Bike a fost organizată de Asociatia Help Mălin în colaborare cu BikeXpert pentru un scop caritabil, respectiv strângerea fondurilor colectate din taxa de participare la compeţie şi folosirea lor pentru activarea programelor de integrare în societate a copiilor cu autism, desfăşurate în cadrul Asociaţiei Help Mălin.

La mulţi ani tuturor copiilor! Vă rog să-mi scuzaţi întârzierea! 🙂

Tags: , ,