LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Album: Justin Timberlake – The 20/20 Experience (top 3, personal)

Am ales noul album al lui Justin Timberlake pentru noul meu top 3, personal, şi anume „The 20/20 Experience” din 2 mari motive: Justin este unul dintre artiştii pe care îi ascult de când eram mică, dar şi pentru că noul album este unul genial, şi este, atenţie, cel mai repede vândut album în întreaga lume din istoria iTunes! 😀
Lansarea acestuia a avut loc luna trecută, mai precis pe 15 martie 2013 (dacă mai aştepta echipa 13 zile, îl lansau chiar de ziua mea :X ).
A debutat pe primul loc în Billboard 200, vânzându-se în 968,000 copii, comform Nielsen SoundScan. Va exista şi o continuare a materialului, ce va apărea pe piaţă comform spuselor artistului, în luna noiembrie a acestui an.

TOP 3, PERSONAL:
1. Mirrors
Am ales „Mirrors” ca primă piesă din top nu la întâmplare, ci pentru că de prima dată când am ascultat-o mi-a adus aminte de o piesă mai veche a artistului, şi anume „Cry me a river„, pe care vă invit să o ascultaţi, de asemenea!
Revenind la noua piesă, ea este cel de-al doilea single de pe „The 20/20 Experience”, fiind lansată în luna februarie şi ajungând pe locul 7 în Billboard Hot 100.
Mai jos aveţi clipul. Vizionare plăcută!

2. Tunnel Vision

„I got that Tunnel Vision for you”…
Cam asta am fredonat în ziua în care am ascultat pentru prima dată materialul. :)) O piesă foarte frumoasă, scrisă fiind de Timberlake, Mosley, Harmon şi Fauntleroy şi pe care cu siguranţă aţi remarcat amprenta lăsată de maestrul Timbaland, asta mai ales dacă sunteţi familiarizaţi cu piesele/colaborările mai vechi ale celor doi.

3. Dress On
Este piesa care aparţine de versiunea deluxe a albumului, punându-şi amprenta în totalitate pe aceasta nimeni alţii decât Rob Knox şi Justin imberlake. La fel ca restul pieselor, „Dress On” are un vibe fresh, care te „provoacă” să apeşi butonul reply de fiecare dată când o zăreşti prin Winamp. 🙂

La fel ca şi Justified (2002) şi FutureSex/LoveSounds (2006), The 20/20 Experience (2013) este un album bine lucrat, care va rămâne o perioadă îndelungată pe repeat la mine în playlist!

P.S: despre album puteţi citi mai multe pe:
1. site-ul artistului
2. Billboard.com
3. Wikipedia.

Tags: , , ,