LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Despre evenimentul caritabil @ Centrul Militar (Ploieşti)

Dumnezeu ne naşte pe toţi egali, viaţa însă se dovedeşte a fi nedreaptă cu unii. Aici nu mă refer la cei care nu au BMW-ul până la vârsta de 18 ani, ci la cei care suferă de boli grave, cum ar fi cancer-ul.

În această situaţie nefericită este şi o colegă de-a mea de liceu, care are boala menţionată puţin mai sus. Pentru ea, joi, pe data de 13 decembrie, s-a organizat la Centrul Militar din Ploieşti un eveniment caritabil, din care s-au strâns (dacă am reţinut eu bine) în jur de 30 de milioane.
Acest eveniment a constat în diverse momente artistice, cum ar fi interpretarea unor colinde, dansuri sportive, populare şi greceşti, muzică live dar şi interpretarea piesei de teatru „O scrisoare pierdută”. Organizator a fost liceul meu, respectiv Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” Ploieşti, în parteneriat cu Cercul Militar.

Mai jos aveţi câteva poze, şi sincer vă spun, sper ca de acum înainte să aibe loc din ce în ce mai multe evenimente de acest gen, pentru că.. trebuie să-i ajutăm pe cei aflaţi în suferinţă!

P.S: toţi cei care au urcat pe scenă, sunt elevi atât din liceu de la mine (majoritatea) dar şi de la licee precum Cuza şi nu numai.

Tags: ,