LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la RIUF, ediţia 11

În acest week-end a avut loc la Bucureşti, mai bine spus la Sala Palatului, cea de-a 11-a ediţie a evenimentului RIUF, respectiv Romanian International University Fair.

Aşa cum v-am scris şi acum câteva zile, acest eveniment a avut ca scop principal aducerea la cunoştinţă a elevilor, viitorilor studenţi, despre studiul în străinătate. Printre universităţile prezente la târg, menţionez: Oxford, Harvard, Webster, International Business Academy, Coventry dar şi altele.

Am fost şi eu duminică şi am luat câteva materiale promoţionale, am discutat cu reprezentanţii universităţilor care mă interesau, şi am şi participat la un seminariu, şi anume „Open Doors, Open Mind: College Education in the USA, with Scholarships„, de pe urma căruia am aflat mai multe detalii legat de studiul în Statele Unite ale Americii.

Concluzia: vreau să învăţ în străinătate, însă asta depinde doar de mine! 🙂
Vă recomand să mergeţi la viitoarele ediţii, asta pentru că aveţi ocazia să-i întrebaţi pe reprezentanţi de ce ar trebui ca tu să optezi pentru studiul în străinătate, ce aduce el în plus faţă de cel românesc, plus curiozităţile fiecăruia legate poate de viitoarea lui facultate.

P.S: Pe data de 23 octombrie, RIUF-ul va poposi la Cluj-Napoca, în luna martie a anului viitor având loc cea de-a 12-a ediţie (la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi). Încă de pe acum vă spun, ne vedem acolo! 😀

Tags: , , ,