LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Să dăm o mână de ajutor echipei de rugby Aurora Băicoi

Valorile României trebuiesc susţinute, de acord? Dacă răspunsul a fost unul afirmativ, înseamnă că ceea ce va urma vă va plăcea. Aşadar, continuaţi să citiţi!

Băicoi-ul are o tânără echipă de rugby, numită Aurora Băicoi. De curând, aceştia s-au mutat într-o nouă bază sportivă, care din păcate nu a mai fost folosită de ani buni, astfel că starea sa nu este una tocmai bună.
O dată cu invitaţia primită acum câteva zile, a venit şi dorinţa de a-i ajuta pe aceşti tineri în drumul lor spre performanţă, asta pentru că şi eu fac parte din aceeaşi generaţie cu ei, şi anume cea aflată încă pe băncile şcolii, şi ştiu cât de greu este totul la început.

Acestea fiind spuse, vă las să vă gândiţi la viitorul acestor copii, care deja au câştigat medalii pe la competiţiile la care au fost, şi sper că-i veţi ajuta, la fel ca şi mine! Pentru mai multe detalii, aveţi site-ul echipei.
Vă las mai jos cu invitaţia despre care v-am vorbit printre rânduri mai sus, invitaţie la Campionatul de Voluntariat Petrom 2012. Revin cu un nou post în următoarele zile!

P.S. Aceşti copii intră cu siguranţă în categoria „Aşa DA” a blogului meu! 🙂

Tags: , ,