LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Prima mea apariţie la TV21 septembrie
, aşa numita zi în care am fost prezentă în cadrul emisiunii „Generaţia lui John„, difuzată pe Prahova TV, despre care v-am spus în post-ul anterior.

Din start vă anunţ că această experienţă a fost una inedită pentru mine, asta pentru că până în momentul de faţă nu s-a ivit nici o altă oportunitate de a apărea în faţa micilor ecrane, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc (din nou) lui John pentru invitaţie şi pentru simplul fapt că ziua de ieri va rămâne întipărită pentru mult timp în a mea minte! 🙂

Cu inima cât un purice, am pornit spre sediul postului TV, acolo unde urma să aibe loc filmările. Emoţiile au fost tot timpul cu mine, astfel că am avut câteva mici blocări, dacă pot să le spun aşa, rezultatul fiind cel pe care l-aţi putut urmări ieri. Pentru a viziona înregistrarea, vă anunţ că acest lucru poate fi făcut intrând aici, urmând selectarea de mai jos a datei 21-09-2012 din cadrul emisiunii „Generaţia lui John„, cea de-a zecea de sus în jos.

În concluzie, aceasta face parte din acele experienţe pe care le-aş mai repeta pe viitor. Vă aştept cu nerăbdare părerile, criticile (constructive, dacă se poate), tot ceea ce sper fiind ca pe viitor să nu-mi mai dea târcoale emoţiile… ;))

P.S. Mulţumesc Liviu Roşca pentru minunata poză!

Tags: , ,