LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Recenzie: Street Heroes 4 (ziua 2)

Aşa cum v-am anunţat săptămâna trecută, pe 24 şi 25 august s-a desfăşurat în Bucureşti cea de-a patra ediţie a festivalului Street Heroes, cel mai mare festival de cultură urbană din România.
Din păcate, vineri au intervenit anumite lucruri, astfel că nu am mai putut participa la Street, însă m-am revanşat şi am pornit următoarea zi alături de câteva prietene cu paşi repezi spre locul „faptei”, şi anume Parcul Tineretului.

Agitaţie mare, lume multă, căldură insuportabilă.
Pentru că am ajuns în jurul prânzului am avut de suportat multele grade din termometre, însă nu regret acest lucru, asta pentru că am realizat pentru voi nişte poze foarte frumoase! 🙂
Dacă ziua au avut loc competiţii de skate, role, bboy şi bmx, seara s-a terminat cu un frumos concert susţinut de gaşca Okapi Sound, şi anume de Grasu Xxl, Spike, Maximilian, Mitza, Tranda, MefX, Junky şi DJ Oldskull, singurul care nu a strigat „prezent” la catalog fiind însă Guess Who.
Publicul a fost unul destul de energic şi pus pe distracţie, aceştia cântând cot la cot cu artiştii toate piesele.

O recenzie mai detaliată făcută de mine despre acest festival puteţi citi pe fostul RadioONMusic.ro, actualul BlackSheepSound, iar în cele ce urmează vă prezint câteva poze de la eveniment, poze făcute de Anita Iliovici. Vizionare plăcută!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,