LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Ce spune teaser-ul despre film

Suntem în secolul vitezei, iar timpul nostru este din ce în ce mai limitat, astfel că unii dintre noi pierd de cele mai multe ori noţiunea timpului.

Aşa mi se întâmplă şi mie, mai ales în timpul şcolii, atunci când sunt „prinsă” între teme şi tot felul de proiecte, însă asta nu mă opreşte să încerc să-mi fac timp să văd şi un film bun, dar de cele mai multe ori reuşesc însă să văd multe filme vara, în vacanţă.
Bun, însă cum îţi dai seama că filmul pe care vrei să-l vizualizezi este unul bun? Cu siguranţă nu există o reţetă pentru acest lucru, însă pentru a avea o părere despre film, avem ca „ajutor” teaserele. Acestea sunt cărţile de vizită ale filmelor, dacă pot să spun aşa. De cele mai multe ori eu întâi urmăresc teaser-ul, asta pentru a-mi forma o părere şi desigur, pentru ca la sfârşit să nu spun că a fost doar o pierdere de timp.

Mai jos aveţi teaser-ul filmului „The Vow„, film pe care o sa-l văd dacă nu astăzi, mâine sigur, asta pentru că îmi place ce-am văzut în teaser, plus că mi-a fost şi recomandat. Aşadar, voi ce părere aveţi despre teasere? Sunt ele „cărţile de vizită” ale filmelor? La ce îmi recomandaţi să mă uit? 🙂

Tags: , , ,