LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Doua biciclete şi-o ploaie

Aşa cum v-am spus ieri în ultimul rând al postului legat de ploaie, am ieşit cu bicicleta la o scurtă plimbare, asta după încetarea căderii stropilor de apă.

Această plimbare cu bicicleta a fost mai distractivă decât una făcută de obicei de mine, asta pentru că pe lângă faptul că temperaturile erau mai scăzute, m-am şi murdărit din cap până-n picioare, asta spre tristeţea maşinii mele de spălat…
Nu numai îmbrăcămintea mea a avut de „suferit”, ci şi bicicleta, pe care acum trebuie să o îngrijesc şi s-o fac să fie din nou curată. Trecând peste asta, vreau să vă spun că nu mi-a păsat deloc de aceste aspecte aseară, astfel că m-am distrat de minune cu colega mea (băieţilor le-a fost „frică” să iasă ieri, aşa că ne-au lăsat singure :)) ).

Vreau să vă mai spun şi că, personal, mai aştept astfel de ploi, pentru că sunt mai… interesante, mai ales că nici nu-ţi mai vine să te desparţi de bicicletă, asta când ştii că trebuie să-ţi speli atât hainele cât şi bicicleta şi că vin din nou serile călduroase. Se cam lăsase seara însă, şi bicla mea dragă nu era corespunzător adecvată plimbărilor nocturne, ceea ce m-a făcut să o las de-o parte, urmând s-o iau următoarea zi.
Cam atât, momentan. Mă duc să-mi spăl bicicleta, pentru că nu trebuie să se vadă „peripeţia” prin care am trecut ieri. :)) Wish me luck! 🙂

Tags: , , ,