LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la #PHBaschetMeet

După o noapte mai mult nedormită decât dormită, mi-am făcut „bagajul” şi am plecat împreună cu o prietenă spre Sala Sporturilor din Ploieşti, pentru #PHBaschetMeet, o nebunie 1.0 organizată într-un timp destul de scurt de Bogdan Cojocaru.

Deşi trebuia să fiu acolo de la ora 10:00, drumul spre Sală mi-a dat ceva bătăi de cap, asta deoarece n-am mai fost pe acolo de ceva timp, astfel că, am făcut de la nord în jur de-o oră, pe jos. După ce că nu era de ajuns că din start depăşisem ora de stabilită, a mai contribuit şi soarele la această plimbare 1.0, astfel că, încă de dimineaţă, în Ploieşti erau în jur de vreo 30 de grade…

Pe la 11:30, cam aşa, am ajuns şi eu la locul cu pricina, loc în care i-am găsit pe: Bogdan Cojocaru, Haotik, Dana, George, Tibi, Bogdan (2 :)) ), Cătălin şi Iulian care m-au luat repede la un baschet. Nici nu m-am jucat bine primul meci, căci a trebuit să plec, deoarece trebuia să fiu în altă parte a Ploieştiului, într-un timp destul de scurt.

În concluzie, mi-a făcut plăcere să-i revăd pe bloggerii prahoveni, şi sper că se vor mai organiza astfel de activităţi 1.0, căci sunt tare frumoase! 😀
P.S: Pentru cine va organiza în viitor o activitate 1.0 în Ploieşti, am o singură dorinţă: NU LA SALA SPORTURILOR! :)) (Dificil de ajuns, plus mult de mers.)

Au mai scris despre #PHBaschetMeet: Bogdan Cojocaru

Tags: , ,