LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Romani, va meritati soarta!

Uitându-mă în această dimineaţă la ştirile ProTV, nu am „ratat” nici ştirea legată de „curăţenia” lăsată de unii din cetăţenii României, în urma zilei de 1 mai.

Când am zis mai sus „curăţenie”, m-am referit la tone de mormane de gunoi.
Din păcate nu am video-ul cu această ştire, însă, odată ce va apărea, vă asigur c-o voi posta printr-un update! 🙂

Revenind la această ştire, nici nu ştiu dacă m-a mişcat vreun pic sau nu, însă m-a umplut de amărăciune: După grătarele la iarbă verde de pe 1 mai, cum era de aşteptat, românii au lăsat în urma lor NUMAI GUNOI!
Acum mă înteb: De ce vă deranjează când cineva din altă ţară vine şi „ne trage de urechi” în legătură cu mizeria?
Eu zic că decât să comentăm aiurea în legătură cu acest aspect, mai bine am strânge gunoaiele pe care le lăsăm în urmă, asta pentru că NIMENI NU STĂ SĂ-ŢI STRÂNGĂ ŢIE GUNOIUL, BĂI ROMÂNULE!

Ahh, iar concluzia acelui material era ceva de genul: „Cei care vor strânge aceste gunoaie vor fi voluntarii Let’s Do It, Romania!, deoarece va avea loc pe 12 mai…”.
Bun, să zicem că Let’s Do It-ul avea loc la fel ca anul trecut, în septembrie. Întreb: Gunoaiele alea rămâneau acolo până în septembrie, când veneau voluntarii să le ia?
Oare câţi din cei care au făcut asta se vor duce pe 12 mai la Let’s Do It, mustraţi fiind de conştiinţă, să strângă ce-au lăsat în urmă?

Concluzia celui mai sincer post de pe blogul meu de până acum, este de fapt o adresare faţă de toţi românii: Oameni buni, VĂ MERIŢATI SOARTA! ŢARA ASTA NU O SĂ AJUNGĂ NICĂIERI CU NIŞTE OAMENI CARE NU STRÂNG GUNOIUL PE CARE-L LASĂ ÎN URMA LOR!

Tags: , , , ,