LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

România, chiar crezi că te iubesc?

În această seară, mai precis de la ora 18:00, a revenit pe miciile ecrane emisiunea „România, te iubesc„, una din emisiunile pe care eu le urmăresc. 🙂

Aşa cum era de aşteptat, s-a discutat despre marea problemă a românilor din ultima perioadă, şi anume zăpezile şi urmările pe care acestea le-au avut asupra acestei ţări.
Probabil că ştiţi şi voi urmările: tone de zăpadă (chiar în curţile oamenilor), oameni cu funcţii înalte care ar fi trebuit să facă ceva, însă sunt incompetenţi (şi câţi!!), bătrâni care nu pot face nimic şi care sunt lăsaţi să se descurce.. aşa cum pot!

Ştiaţi toate astea.. aşa-i?
De fiecare dată când mă uit la această emisiune, gândul meu merge către titlu, şi anume „Româia, te iubesc!„. Cu siguranţă titlul este un pamflet care trebuie tratat ca atare! 🙂

În fine, care este concluzia? Că România este o ţară varză, ţară în care nimic nu merge cum trebuie, ţară în care toţi cei care vor să facă ceva cu vieţile lor aleg să plece (luru pe care sper să-l fac şi eu) evident, pentru a duce o viaţă mai bună!
Aşadar, vă las pe voi să trageţi linie şi să spuneţi concluzia finală a postului…

Tags: