LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum comentaţi?

Se dă enunţul: Copilă de 11 ani, lăsată însărcinată de unu’ mai mare cu 10 ani decât ea, respectiv de 21 de ani.

Ca să vă detaliez, vă spun că la vârsta ei trebuia să aibe cu totul şi cu totul alte priorităţi, respectiv învăţatul, jucatul cu păpuşile şi chestii d-astea, nu purtatul de grijă a unui.. copil.
În caz ca nu aţi înţeles destul, vă spun că nemernicu’ şi prostu (că nu pot să-i zic altfel individului de 21 de ani) ăla a întreţinut relaţii sexuale cu ea, iar în luna martie, acest copil (că-n font asta este, doar un copil) urmează să nască.
Având în vedere aceste fapte, vă daţi seama că, corpul ei nici măcar nu s-a dezvoltat îndeajuns şi că nu este pregătit pentru o asemenea „povară”.

Şi încă ceva: Pentru că am trecut şi eu prin gimnaziu, vă spun cu durere-n suflet că adolescenţii din ziua de azi nu ştiu multe lucruri despre.. sex. Da, este foarte adevărat!
Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre ce şi cum se face, tre’ că cauţi pe net, sau să-ţi întrebi părinţii..
Ţin minte că doar în clasa a 7a ni s-a spus câte ceva despre aceste lucruri.. şi asta DOAR într-o oră de curs, evident, explicaţiile însoţite de denumirile biologice.. nu că se bagă pe colo, şi se scoate pe colo! :))

Revenind la lucruri serioase (aşa cum este şi acest caz), vă întreb la final: Care este viitorul acestui copil? De fapt, mai este?

Tags: ,