LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Blogule, adio

Deşi cândva a reprezentat o parte din mine, acum mi-am dat seama că nu mai are rost să trăiască şi că a venit momentul să-l şterg..

Deşi când mă gândesc să-l şterg parcă se rupe o bucăţică din sufletul meu 2.0, ţin că cred (şi vreau să cred! ) că aceasta-i soluţia cea mai corectă şi calea dreaptă pe care trebuie să merg.

Alături de el am păşit pe meleagurile blogosferei la începutul lunii aprilie 2011, mai precis într-o monotonă zi de luni, într-o minunată zi de 18.. (Rog a se vizualiza primul post, aka Hello!).

Dacă nu v-aţi dat seama până acum despre ce tot pălăvrăgesc eu pe aici, vă spun că este vorba despre vechiul meu blog, aka de lyvy2a.wordpress.com pe care nu-l mai folosesc de ceva timp (aka de când il am pe actualul.. 🙂 ) dar, pe care nu l-am şters până acum pentru că am zis că poate mai este vreun rătăcit care nu a aflat de noul meu blog.. dar deja cred că a trecut destul timp şi sper că nu mai fie niciun rătăcit care să nu ştie de IuşanLivia.com LiviaIuşan.ro! 😀

Aşadar, acestea fiind spuse, cu regretul în suflet că tre’ s-o fac şi cu încrederea în viitor şi în fapul că am un tovarăş cu care să merg mai departe pe drumul 2.0 al blogosferei, dau delete vechiului blog.

R.I.P Lyvy2a.wordpress.com!

Tags: