LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Cum a fost la #phblogmeet ed. 8

În primul şi-n primul rând, mă bucur că am putut să ajung la #phblogmeet!
Spun să ajung pentru că de data asta a fost cu uşile închise.. aşa că mulţumesc Waven pentru că mi-ai dat posibilitatea să mă aflu printre cei 10 bloggeri care au participat!

O altă bucurie, este faptul că i-am întâlnit pe cei cu care mă cunoşteam doar din online: Chinezu, Kriogen, Haotik, Dana, Waven, George, Tibi, Vali Ovidiu, Mihaela şi Bogdan.

Vreau să-i mulţumesc lui Chinezu pentru minunatul articol de pe blogul său! (Să ştii că mi-au dat lacrimile şi de abia mai pot să-mi găsesc cuvintele.. ).
Mulţumesc celor care au avut încredere în mine (şi încă mai au..) că o să fac o treabă bună în blogosferă!
Mulţumesc blogosPHerei! Am aici nişte oameni excepţionali şi vă spun că fără ei.. nu eram unde sunt acum!

Pentru că acest post este de fapt despre #phblogmeet, zic să trec de la mulţumiri şi să vă spun şi câteva cuvinte despre acest blogmeet..
Ţinând cont că a fost primul meu blogmeet, mi s-a părul şi normal ca eu să nu spun prea multe lucruri (fapt ce s-a şi întâmplat.. ) şi evident că au sărit bloggerii pe mine cu glume gen: „da’ mult mai vorbeşti” :))) dar, ţin să vă spun că am fost foaaarte atentă la ce s-a discutat!
De fapt, pentru asta am şi venit! Am venit ca să aflu lucruri de care cu siguranţă o să am nevoie în blogosferă, pe viitor!

Acestea fiind spuse, zic să închei acest post şi să vă asigur că la următorul blogmeet o să fiu.. mai activă! 🙂
Ahh.. şi sper c-o să mai vină Chinezu pe la #phblogmeet! 🙂

Tags: ,