LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Dezamagirile mele 2.0

Acum câteva zile, am primit o nouă leapşă de la Iancu Ionuţ care poartă numele „Dezamăgiri 2.0” şi pe care am s-o onorez în cele ce urmează.

Nu poate fi totul roz! Bănuiesc că ştiţi această vorbă deşi, la mine nu e roz ci albastru deschis. (V-am zis că nu-mi place culoarea roz.. 🙂 ). Dar să trecem de la culori la aceste dezamăgiri care din păcate fac parte din viaţa noastră deşi noi nu vrem asta!

Blogosfera în general e frumoasă
.. dar te mai loveşti şi de unele chestii urâte!
De exemplu, dacă faci parte din grupul celor nou veniţi în această lume 2.0, mai mult ca sigur că o să te loveşti de diverse probleme, până la un moment dat când nu o să mai ai nevoie de nimeni şi-o să reuşeşti totul de unul singur (sau mă rog, cu puţin, dar puţin sprijin.. ). Aici mă încadrez şi eu, pentru că sunt la început şi evident, am nevoie de sprijin şi de persoane care să-mi întindă o mână de ajutor!
Doamne fereşte, nu pot să zic că acest lucru nu s-a întâmplat, ci din potrivă le mulţumesc bloggerilor din Prahova aka celor ce fac parte din blogosPHeră pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat şi de care sper să mai beneficiez pentru că încă am nevoie de el! 🙂

Dar pentru că asest post este cu şi despre dezamăgiri şi nu pentru mulţumiri, am să spun câteva din ele..
Ei bine, o dezamăgire pentru mine a fost atunci când am făcut primul concurs, ăla cu invitaţiile pe Google Music pe care până la urmă le-am dat dar, câştigătorii nu le-au putut folosi pentru că acum sunt valabile doar în Statele Unite..
Urât! Foaarte urât!

Şi mai am unele zile (mai proaste.. ) în care-mi vine să renunţ la tot, din diferite motive, mici dezamăgiri..

Pe final, dau această leapşă.. cui vrea s-o ia! Cu rugămintea să daţi link către mine ca să pot vedea ce aţi scris.. 🙂

Tags: