LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Sunt stângace şi mă mândresc cu asta

Probabil că acum toată lumea se gândeşte la ce mă refer prin cuvântul „stângaci”.. Ei bine, eu scriu cu mâna stângă! Desigur, plus muulte altele..

Un număr mare de persoane scriu cu stânga.. şi nu e nimic în neregulă cu asta. O să vă vorbesc în cele ce urmează despre acest lucru, pe care unii îl cred.. o problemă!

Se zice că stângacii sunt mai.. deosebiţi şi îmi place să cred acest lucru. 🙂
Când eram mai mică, mama (ca multe alte mămici bănuiesc.. ) vroia ca eu să scriu cu dreapta, ca restul celorlalţi copii.. dar oricât s-a chinuit ea, nu a reuşit deoarece eu mă învăţasem aşa, să fac toate lucrurile cu stânga. Văzând acest lucru, a zis să mă lase să merg pe acest drum, al stângacilor! 🙂

În trecut copii care se năşteau stângaci erau catalogaţi drept blestemaţi. Astăzi, această problemă s-a remediat (deşi probabil mai sunt persoane care încă cred asta sau care îţi forţează copii să scrie cu dreapta).
În acest fel, se naşte una din zece persoane..

Studii de specialitate au demonstrat că stângacii au o imaginaţie muuult mai bogată şi sunt mai creativi decât dreptacii! 😀 Aceştia excelând în domenii precum arta, muzica sau sportul!

Aşadar, dacă o să ai un copil stângaci, să nu încerci să-l faci să scrie cu dreapta: Va face toate lucrurile mai prost fată de cum le făcea cu mâna stângă! Lasă-l aşa! 🙂

Cine mai scrie cu stânga?

Sursa: Revista Felicia

Tags: ,