LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Leapsa: 10 chestii care demasca prostia

Am primit o leapşă de la Serban Paun numita „10 chestii care demască prostia” pe care o sa o onorez cu mare drag! Asa ca, o sa spun si eu cateva chestii de pe urma carora, vezi cat de mare e prostia unora!

1. Facebookistii care se lauda ca au nu stiu cate mii de prieteni pe facebook si care de fapt n-au nici macar un prieten (in adevaratul sens al cuvantului..)

2. Cantaretii care canta in limba engleza si cand ii intrebi ceva, habar n-au sa lege doua cuvinte in limba respectiva! (Noroc cu compozitorii.. )

3. Persoanele care folosesc cuvinte ‘alese’ adica cele neuzuale aka mai rar folosite si pe care daca-i pui sa-ti spuna un sinonim al acelui cuvant.. spun ‘pas’!

4. Astia care se cred smecheri, si care sunt plini de figuri.. dar degeaba pentru ca nu duc pan’ la capat nici macar o propozitie corecta din punct de vedere gramatical!

5. Ziaristii care scriu chestii pe care nici macar nu le verifica: ‘scrise la nimereala’ si asteapta recunoastere!

6. ‘Vedetele de carton’ care vor sa apara cu orice pres in presa, pe la tv/radio..

7. Persoanalitatile importante din societate care au ajuns la nivelul la care sunt pentru ca ‘socru’ era fostul parton si le-a dat firma..’ (pentru ca era prea batran..) ; sau ca au avut pe oricine altcineva p’acolo care i-au ‘sprijinit’.

8. Cei care se mandresc nejustificat! (Cam prin orice fac.. )

9.Mimica fetei: Nu pot sa spuna nici macar o propozitie ca-i bufneste rasu’ (da’ nici ei nu stiu de ce..).

10. Astia de au bani si se cred superiori fata de ceilalti! (Vorbesc decat cu cei care au cam aceeasi avere precum au si ei..

Tags: ,