LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Eşti fanul înfocat al unei trupe care concertează la URSUS Evolution? Atunci înscrie-te!

Dupa cum va spuneam si intr-un post anterior, se apropie URSUS Evolution!  Eu v-am spus doar de concertul care va avea loc la Cluj din perioada 25 – 26 iunie dar, s-au mai adaugat si Iasi (9 – 10 iulie), Brasov (23 – 24 iulie) si nu in ultimul rand, Mamaia ( 12 – 13 august).

Cei de la Ursus fac o treaba foarte frumoasa.. in ce consta ea? Ei bine ‘Ursus cauta cei mai infocati fani ai muzicii romanesti!’ Asadar, daca esti o persoana dornica de distractie, mereu cu zambetul pe buze si iti place Iris, Cargo, Luna Amara, sau poate Grasu XXL, Puya… aici este locul tau!

Trebuie doar sa intrii pe site-ul oficial URSUS Evolution, sa completezi formularul de acolo, sa incarci un film cu tine in care sa demonstrezi ca esti un fan infocat si poti fii unul dintre castigatori. Echipa URSUS va alege cei mai infocati 8 fani pe data de 20 iunie. Asa ca.. grabiti-va!

Iar daca tu vei fi cel ales, vei avea ocazia sa-ti insotesti trupa favorita la Cluj, Brasov, Mamaia si Iasi la toate cele patru concerte URSUS EVOLUTION.

Succes participantilor!

Tags: