LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Pro TV cu The Voice şi Antena 1 cu X Factor. De partea cui va fi audienţa?

Probabil ca ati auzit ca cei de la PROtv au achizitionat de la Talpa Distribution drepturile pentru show-l „The Voice” pe care-l veti putea urmarii incepand din aceasta toamna..

Descrierea pe care o fac cei de la PRO este urmatoarea: “The Voice” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza ce varsta sau meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat,  tot ceea ce conteaza este VOCEA.

Emisiunea are 3 etape: 1. etapa auditiilor; 2. etapa duelurilor; si 3. etapa show-rilor live. Emisiunea se mai difuzeaza si in Olanda (tocmai ce s-a terminat primul sezon.. ), SUA, Ucraina.. iar formatul „The Voice” s-a fandut in peste 20 de tari din Europa si America Latina.

Vin tare si cei de la Antena 1, cu formatul „X Factor” unde conteaza tot vocea pe care o ai.. prezentatorii fiind matinalii Razvan si Dani ( de data asta fara vecina Roxana.. ;))) )

La X Factor au inceput deja preselectiile,  iar marele premiu este de 200.000 de Euro.  Acum sa vedem de partea cui va fi publicul si.. audienta! Voi unde-o sa va uitati.. la „The Voice” sau la „X Factor” ? 🙂

Tags: ,