LIVIA IUȘANdigital enthusiast

„Bun venit pe lume!”, o campanie Salvaţi Copiii

Întotdeauna mi-a plăcut să scriu pe blog despre lucrurile care chiar merită!
Bun venit pe lume!” este noua campanie de strângere de fonduri, lansată de organizaţia Salvaţi Copiii. Prin aceasta, rezultatul se doreşte a fi dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe: Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ, Craiova, Bacău, Târgu Mureş, Timişoara, Vaslui, Hunedoara şi nu în ultimul rând, Reşiţa.

Este bine de ştiut faptul că în România mor anual 1900 de copii mai mici de un an, astfel că, organizaţia Salvaţi Copiii a amplasat în trei locuri cunoscute din Bucureşti, Bucureşti Mall, Plaza România şi parcul Herăstrău, la Roata Mare, câte 1900 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizând un copil care nu a mai apucat să-l folosească.

Impresionant, aşa-i? Ei bine, eu zic că trebuie să ne implicăm în astfel de campanii, şi să nu fim indiferenţi, mai ales când vine vorba de copii, de cei care nu au auvt şansa ca noi, să crească, să-şi întemeieze o familie şi să dea naştre la rândul lor altor copii.

Vă mai anunţ şi faptul că donaţiile au fost făcute începând cu data de 6 octombrie, ora 11:00, iar pentru fiecare 50 de lei donaţi, un body va ajunge la copiii din maternităţi.
În cazul în care nu sunteţi din Bucureşti şi nu puteţi ajunge la unul din locaţiile menţionate mai sus, menţionez că mai puteţi face contribuţii în bani trimiţând sms la numărul 8864 sau pe site-ul salvaticopiii.ro/bunvenitpelume până la încheierea campaniei, în 31 decembrie.

Vă las mai jos cu un videoclip al campaniei, la fel de emoţionant:

P.S: în cazul în care sunteţi bloggeri şi vreţi să scrieţi despre „Bun venit pe lume!”, adresa mea de mail vă stă la dispoziţie, pentru poze şi detalii: lyvy2a@gmail.com

Tags: , , , ,

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *