LIVIA IUȘAN.ROUn blog cu atitudine feminină | Muzică şi PR

Redman a venit pentru prima dată la Creative Fest și deja ne-a cucerit inimile

Între 22 și 24 iulie a avut loc în București ediția din acest an a festivalului de artă și cultură urbană numit Creative Fest.

Multă lume a venit în aceste zile la Romexpo ca să ia parte la activitățile pregătite de organizatori și, mai ales, să-i asculte pe artiștii din line-up:

Creative Fest

Pe toată perioada concertelor cei prezenți au fredonat piesele cântate și s-au bucurat de fiecare moment artistic pregătit. Personal, m-am bucurat tare mult să-i revăd pe Patrice, Dilated Peoples, Coely și C.T.C. și sper să fie invitați din ce în ce mai des, pentru că s-a dovedit din nou că noi, românii, îi iubim.

Cum era și normal, cel mai numeros public s-a strâns la Redman, headliner-ul ediției, venit pentru prima dată să concerteze în România. După ce DJ-ul său a încălzit publicul deja nerăbdător cu piese foarte cunoscute din hip-hop-ul american, a intrat pe scenă plin de energie.

Într-un tricou inscripționat cu numele festivalului și cu o șapcă de la Porc cu București, a început să facă ce știe el mai bine: să bucure publicul prezent cu muzica, prezența și energia sa.

Redman

Și pentru că tot a venit pentru prima dată, a întrebat publicul în nenumărate rânduri dacă a venit să petreacă alături de el, de parcă țipetele și aplauzele din public nu erau îndeajuns. Cu aceeași energie cu care și-a făcut intrarea a și continuat. A dansat pe scenă și a interacționat cu publicul, plimbându-se în diferite zone ale acesteia.

Nu știm când se va întoarce în țară, dar un lucru e cert: i-a plăcut la noi, iar publicul abia așteaptă să se întoarcă! Până data viitoare rămânem cu piesele lui în minte și cu minunata experiență pe care ne-a oferit-o. 🙂

Sursă foto

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *