LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Romania All Inclusive cu UNTOLD și Neversea

Primul festival la care am fost a avut loc în 2013, iar de atunci am tot participat la altele din România. Și nu pot să nu spun sus și tare faptul că am fost la toate edițiile UNTOLD de până acum… 😀 E un motiv de mândrie, pentru că evoluează cu fiecare ediție și-l consider ca fiind cel mai complex festival de muzică de la noi.

În paralel, tot de prin 2013, am început să urmăresc și cele mai importante festivaluri din străinătate, plus să le trec pe listă pe cele la care-mi doresc să ajung, datorită lineup-urilor, a locurilor în care se desfășoară, dar mai ales a experiențelor pe care ți le oferă.

Printre altele am observat că se practică și turismul legat de festival, dar nu oricum, pentru că este clar că vin oameni din toate colțurile lumii, ci prin faptul că ai reduceri sau pachete care-ți oferă diferite oportunități. Iar acum, cu ocazia celui de-al 4-lea an în care are loc UNTOLD, se întâmplă și la noi: cu brățara UNTOLD sau Neversea ai parte de reduceri și oferte speciale pentru a vizita locuri frumoase și importante din România.

Asta după ce UNTOLD a devenit primul brand ambasador al turismului românesc! Și nu-i de mirare, ținând cont că imediat după prima ediție a câștigat premiul „Best Major European Festival” la European Festival Awards, iar în prezent este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa.

How cool is that? 🙂 Felicitări, UNTOLD și Neversea! La cât mai multe realizări frumoase pentru festival și România!

Toate detaliile, formularul de înscriere și nu numai: Untold.com/ro/rai.

Credit foto: Untold.com

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *