LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Setlist: The Weeknd la Coachella (2018)

La aproape 6 ani de când am scris primul articol despre el, The Weeknd a ajuns să fie unul dintre cei trei headlineri de la ediția din acest an a festivalului meu preferat din toate timpurile (și la care sper să ajung cât mai repede posibil): Coachella.

Festivalul se transmite live și pe YouTube, asta doar în prima săptămână (13-15 aprilie 2018), ca în ultimii ani. Așa am avut ocazia să ascult live mulți artiști care-mi plac, pe care-i respect și pe care nu am apucat să-i văd în realitate până acum, printre care și pe The Weeknd.

Mi-a plăcut mult, mult de tot show-ul pe care l-a făcut! L-am simțit pe artist, mai ales pe noua lui piesă, „Call Out My Name”, de pe noul EP, „My Dear Melancholy,” (scrisă în urma relației recente pe care-a avut cu Selena Gomez), asta prin pasiunea de care a dat dovadă când a interpretat-o, plus că i-au dat și lacrimile, puțin.

A fost emoționant, însă, din punctul meu de vedere, publicul nu prea a intrat în starea în care trebuia să intre. Mai ales că The Weeknd a interpretat piese atât noi, cât și vechi (spre deosebire de Kendrick Lamar de exemplu, care, anul trecut, a interpretat piesele de pe „DAMN.” în același weekend în care a și lansat albumul, iar lumea deja știa versurile). Erau cam absenți oamenii, plus că, aproape de fiecare dată când era câte un cadru cu publicul, persoanele respective nu prea știau versurile. Trecând peste, artistul chiar a livrat și sper să pornească (asta cât mai repede) într-un nou turneu în care să interpreteze și piesele noi.

În altă ordine de idei, abia aștept și celelalte concerte din cadrul festivalului. Printre show-urile care vor fi transmise pe YouTube se numără și cele ale următorilor artiști: Beyoncé, Post Malone, HAIM, Tyler, the Creator, Migos, Miguel, Jessie Ware, 6LACK, Louis the Child, Jorja Smith, Jidenna, Jacob Banks și nu numai. Eminem nu a fost confirmat încă, dar speranța moare ultima… 🙂

Setlistul lui The Weeknd de la Coachella (2018):
1. Pray For Me (feat. Kendrick Lamar)
2. Starboy
3. Party Monster
4. Reminder
5. Six Feet Under
* Future – Low Life (feat. The Weeknd)
* Belly – Might Not (feat. The Weeknd)
6. Sidewalks (feat. Kendrick Lamar)
* Drake – Crew Love (feat. The Weeknd)
7. House of Balloons / Glass Table Girls
8. Secrets
9. Can’t Feel My Face
10. Feel It Coming
11. The Morning
12. Wicked Games
13. Earned It
14. Wasted Times
15. Hurt You
16. I Was Never There
* Ty Dolla $ign – Or Nah feat. The Weeknd, Wiz Khalifa & DJ Mustard
17. Often
18. Acquainted
19. Call Out My Name
20. Privilege
21. The Hills

* Sunt piese în colaborare cu el.

Sursă foto: Facebook.com/Coachella

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , ,