LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Turneu european cu Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem și Kendrick Lamar. Cum ar fi? :)

În dimineața asta m-am trezit cu un articol care vorbea despre faptul că Dr. Dre îşi doreşte un turneu european alături de unii dintre cei mai buni artişti ai momentului, prieteni de-ai lui: Snoop Dogg, Eminem şi Kendrick Lamar.

Tot el susținea faptul că ar fi o bună oportunitate pentru celebrarea celor 30 de ani de carieră, pentru că-şi doreşte de mult să vină în Europa cu un eveniment de o asemenea anvergură, iar numele ar urma să fie Beats & Rhymes.

Vă dați seama ce înseamnă asta? Repet, vă dați seama ce înseamnă asta? 😀
Mi s-a luminat chipul după ce am citit ştirea, am zâmbit precum un copil care abia îşi aşteaptă ziua de naştere pentru a primi cadouri.

Este un turneu pe care mi-l doresc enorm, mai ales că sunt artiştii care m-au marcat prin muzica lor. Cu siguranță ar fi unul pregătit până în cel mai amănunțit detaliu, cu încasări record, dar nu în România.

Cel puțin nu mi-l doresc eu în România. Cred c-aş rămâne cu un gust amar în ceea ce priveşte publicul prezent, mai ales că sunt destul de subiectivă când vine vorba de hip-hop. Şi spun asta nu pentru că nu-i vreau în adâncul sufletului meu la noi, ci pentru că este mult mai probabil să vezi un stadion plin la un eveniment în care vin mulți artişti români (repet, mulți) decât la unul unde sunt „de-ai lor”.

Dar s-ar anunță măcar un nou demers în legatură cu această ştire, atunci mă pun pe strâns bani.
Şi aşa cum spuneau şi Complex, căci la ei am citit ştirea, ar fi un Up In Smoke Tour al noii generații. Cheers! ^_^

Sursa foto: www.i.huffpost.com

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , ,