LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Prima mea călătorie din toamna asta. Vedem ce lăsăm #DupaNoi :)

Mâine plec spre arealul turistic Ţara Dornelor din Vatra Dornei, în cadrul proiectului După Noi susţinut de Coca-Cola Hellenic, astfel că-mi vor petrece ultimele zile de vară acolo, la fel şi prima săptămână din toamna asta.

O să fie o săptămână plină de drumeţii (Parcul Naţional Călimani, Lacul Iezer etc.) şi dormit la cort, perfectă pentru un final de vară călduroasă (şi pentru cele câteva zile rămase până la începutul facultăţii 🙂 ).

Revenind la zonă, vreau să vă dezvălui faptul că zona Ţara Dornelor este şi zona de unde compania Coca-Cola îşi extrage apa, plus că voi merge şi să văd locul de unde vine apa din sticlele de Dorna, unul dintre cele mai apreciate branduri româneşti.

Voi pune o mulţime de poze pe contul meu de Instagram, însoţite de hashtag-urile #DupaNoi şi #TaraDornelor, pe care vă invit să le urmăriţi zilele astea pentru şi mai multe poze şi impresii de acolo, plus să fiţi cu ochii pe paginile După Noi de pe Facebook şi Instagram.

Dupa Noi

Despre proiect:
După Noi este locul care îți amintește în fiecare zi că ceea ce ești, faci și alegi creează un ecou ce va răsuna generații după generații în urma ta.
După Noi este promisiunea făcută față de copiii noștri că vor respira aer curat, vor cutreiera munți și văi răcoroase și vor bea apă proaspătă.
Că ne vom bucura de natură fără să le îngrădim altora dreptul de a se bucura la rândul lor de ea. Că vom repara ce s-a stricat, că vom planta ce s-a tăiat și vom sădi bucurie în sufletele celor pe care îi vom întâlni. Că ne vom gândi întotdeauna la ce lăsăm în urma noastră.

Sursă foto: Facebook.com/DupaNoi

 

Ți-a plăcut articolul?
Nu uita să-i dai share ca să afle și prietenii tăi!

Tags: , , , , ,