LIVIA IUȘAN.ROUn blog cu atitudine feminină | Muzică şi PR

Chicken Cordon Bleu și Beef Gourmet, de astăzi la McDonald’s

McDonald’s în copilărie înseamna pentru mulți o răsplată bine meritată, mai ales a notelor şi a mediilor de la şcoală. Mergeai în principal la sfârşitul anului şcolar şi de ziua ta la Mc să te răsfeți. Cam aşa facea şi mama, iar acum îmi aduc aminte cu drag de acele zile (spun acele pentru că acum merg adesea fără o ocazie specială :)) ).
Cum vremurile se schimbă, iar noi am crescut, şcolarilor de acum li se pare ceva normal să meargă cât mai des posibil să mănânce acolo (văd destui de mulţi când mă duc), acesta fiind unul dintre motivele pentru care McDonald’s este un brand iubit în România şi nu numai.

Ei încep astăzi campania din această iarnă, prin două noi sandvişuri disponibile în perioada 28 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015: Chicken Cordon Bleu și Beef Gourmet (pe care le-am şi gustat si chiar pot să vă spun că sunt un deliciu 😀 ).
Îşi doresc ca prin această campanie să aducă la McDonaldʼs atmosfera caldă pe care oamenii o caută de Sărbători. Un răsfăț cu prilejul Sărbătorilor este întotdeuna un motiv în plus pentru a petrece momente frumoase cu cei dragi.

Despre cele două noi produse:
Sandvișul Chicken Cordon Bleu este un sandviș preparat într-o chiflă presarată cu mălai, cu carne de pui în inveliş pane cu branză şi suncă în interior, sos McChicken, salată și roșii.

IMG332

Sandvișul Beef Gourmet este un sandviș cu două felii de carne de vită, sos Grill și sos McChicken, salată, două felii de brânză, felii de ceapă proaspătă şi castraveți murați, preparat într-o chiflă presarată cu seminte de susan albe şi negre.

IMG331

Yumyum world: Beef Gourmet şi Chicken Cordon Bleu, de vineri @ McDonalds. 😀

A photo posted by Livia Iuşan (@liviaiusan) on

V-am transmis din yummy world. Cu drag, Livia! 😀

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *