LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Concurs de weekend: câştigă un abonament Zonga full pentru 5 luni

Deoarece este legat de muzică (domeniul meu preferat) şi l-am primit cadou, m-am gândit să vi-l dau vouă, prin concurs. Este vorba despre un voucher care oferă utilizare gratuită pe Zonga, abonament full, pentru 5 luni (poţi să asculţi muzică nelimitat, chiar şi offline, fără reclame).

În ultimii ani, muzica a suferit o modificare de care avea nevoie: a trecut în streaming. Unul dintre aceste servicii de streaming este Zonga, lansat în România (de 2 ani în parteneriat cu Vodafone).

Zonga.

Tot ce trebuie să faci este să-mi spui o întâmplare legată de muzică, în câteva propoziţii. Va fi aleasă câştigătoare de către mine, cea mai drăguţă întâmplare.
Concursul se încheie duminică seara, mai precis la ora 18:00. Tot duminică voi anunţa şi câştigătorul. 🙂

Succes!

Tags: , , ,

4 comments

  • Florescu Daniel

    De la o traumă cu niște analize la spital, când a fost forțat sa sugă din biberon o substanță de contrast care nu semăna cu laptele lui 🙂 începând de la vârsta de 5 luni, fiul meu a început sa refuze mâncarea. Mânca doar dacă inconștient, în somn, sugând din biberon. Si trebuia legănat si adormit înainte de fiecare masă. Demis Roussos ne-a ajutat până bebelușul a făcut un an. Goodbye my love goodbye… Rulam tot albumul dar el adormea de la prima melodie. Bebelușul are acum 5 ani si jumătate și e foarte selectiv și speculativ la Mancare 🙂

  • Eram intr-o tabara
    Unui baiat ii placea de mine iar eu stiam asta. Stiam ca ne potrivim si totusi eu incercam sa par distanta si rece ca sa nu ma atasez de el (relatiile la distanta nu tin). Intr-o seara el a hotarat sa cante ,,I’m yours” la chitara in fata tuturor si stiam ca e pentru mine. In ziua respectiva am vorbit si mi-a confirmat asta. In acel moment am hotarat ca nu am ce pierde daca ii dau o sansa si mi-am alungat toate gandurile despre distanta si relatii care nu functioneaza ca sa ii fac lui loc.
    Inca nu regret alegerea facuta si I’m yours a ramas in continuare cantecul nostru, si inca ma gandesc cum ar fi fost daca muzica ar fi lipsit in acel moment si nu i-as fi dat o sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *