LIVIA IUȘAN.ROUn blog cu atitudine feminină | Muzică şi PR

FC Petrolul, strategie bună de PR

FC Petrolul Ploieşti, echipa de care întregul oraş este mândră şi care se află în acest moment pe locul 3 în Campionat (pe 2 se află AFC Astra Giurgiu iar pe 1 FC Steaua Bucureşti) are o strategie excelentă de PR: echipa a început să meargă pe la diferite licee din Ploieşti pentru întâlniri cu fanii.

FC Petrolul

Ieri de pildă, jucătorii alături de antrenor au venit la Liceul “Victor Slăvescu” – în care învăţ şi eu – la invitaţia unei mari fane, doamna Toma Elisabeta, profesoara mea de limba franceză, asta după ce au ajuns în urmă cu câteva zile la Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza”.
Timp de câteva minute bune aceştia au dat autografe, au făcut poze cu elevii şi de asemenea au acordat bilete la meciul de luni, 25 noiembrie, cu Viitorul Constaţa care se va desfăşura pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Felicitări tuturor celor prezenţi (din păcate eu a trebuit să plec înainte ca băieţii să ajungă 🙁 ) şi în mod special doamnei profesoare! Mi-a plăcut atmosfera pe care aţi creat-o şi-mi pare rău că am ratat evenimentul. Felicitări de asemenea şi echipei, plus celor care se ocupă de ei. Au înţeles cât de importante sunt întâlnirile cu fanii din licee. Nu am mai văzut o astfel de abordare la alte echipe.

P.S.: încă un lucru care mi-a plăcut: la nici 3 ore după întâlnire, deja apăruse articolul pe site-ul lor, FCPetrolul.ro, loc de unde am şi luat poza.

Cine merge luni la meci?

Tags: , ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *