LIVIA IUȘAN.ROUn blog cu atitudine feminină | Muzică şi PR

Despre lansarea AFI Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiesti

Ieri a avut loc deschiderea oficială a mall-ului AFI Palace Ploieşti, aducându-ne pe lângă un număr de peste 100 de brand-uri, primul patinoar acoperit şi prima pistă de skateboard din judeţul Prahova.

Printre multele maşini din trafic şi oamenii care veneau spre mall, am reuşit să mă strecor şi să ajung la locaţie. Oamenii ajunseseră deja la locul de întâlnire, cafeneaua Filicori Zecchini (mulţumeeeeeesc Anca Scarlat de la Golin Harris pentru invitaţie! 😀 ). Mă bucur că i-am revăzut pe câţiva dintre bloggerii prahoveni dar şi că am vorbit cu fetele de la Golin. În schimb, îmi pare rău că nu am stat mai mult şi că nu am reuşit să mă plimb prin tot mall-ul. Săptămâna viitoare am zis că revin alături de mama pentru o sesiune de cumpărături.
Şi pentru că nimic nu este întâmplător, vreau să vă spun că în loc să intru pe la intrarea Iris, am intrat pe la cealaltă, Dalia, şi ghiciţi ce?! Am dat de Cărtureşti (aici v-am spus de ce mă bucur atât de tare că există această librărie şi în Ploieşti)! 😀

Ce alte brand-uri puteţi găsi: H&M, Reserved, TimeOut, Nike, Lee Cooper, eMag, Flanco, Jack & Jones, Kenvelo, DM, Bigotti, Collins, plus multe altele. Nu lipsesc nici KFC, McDoland’s, complexul Cinema City (dotat cu 6 ecrane), o arenă pt. patinaj sau o zonă cu concole Play Station.

Dacă vreţi să citiţi alte păreri sau pur şi simplu să vedeţi poze, vă invit pe blogul lui Vali Ovidiu, al lui Haotik, Dana Şchiopu, Bogdan Cojocaru şi John.

Tags: , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *